Thënie

December 16, 2020 | 8:00

THËNIE / Asgjë nuk është e përjetshme…

“Asgjë nuk është e përjetshme. Kafeja ftohet, cigarja shuhet, koha kalon, njerëzit ndryshojnë… “

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top