FB

January 6, 2022 | 8:00

THËNIE / Askush nuk i zgjedh vuajtjet e tij, lind nga zemra jonë vendimi për të përballuar vështirësitë në mënyrën e vetme të mundshme: me kurajë

Askush nuk i zgjedh vuajtjet e tij, lind nga zemra jonë vendimi për të përballuar vështirësitë në mënyrën e vetme të mundshme: me kurajë!

 

00

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top