FB

May 6, 2022 | 7:00

THËNIE / “Asnjë bekim i kësaj bote nuk do të jetë i këndshëm për ne nëse i përdorim vetëm, pa i ndarë ato me miqtë”

“Asnjë bekim i kësaj bote nuk do të jetë i këndshëm për ne nëse i përdorim vetëm, pa i ndarë ato me miqtë.”

Erasmus i Roterdamit

2148a0d97e160eca

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top