FB

January 25, 2022 | 8:00

THËNIE / Asnjëherë mos e prekni një zemër nëse nuk mund ta doni…

Asnjëherë mos e prekni një zemër nëse nuk mund ta doni…

Njerëzit me një të kaluar të vështirë janë ata që kanë më shumë nevojë për dashuri!

 

1

 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top