Thënie

February 9, 2021 | 8:00

THËNIE / Asnjëherë mos kini frikë nga vdekja, por nga të mos jetuarit kurrë me të vërtetë

Asnjëherë mos kini frikë nga vdekja, por nga të mos jetuarit kurrë me të vërtetë.

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top