FB

August 3, 2022 | 7:00

THËNIE / Babai yt është ai mashkull që, kur të dalësh për herë të parë me një djalë, nuk do të flejë gjithë natën duke pritur kthimin tënd…

Babai yt është ai mashkull që, kur të dalësh për herë të parë me një djalë, nuk do të flejë gjithë natën duke pritur kthimin tënd dhe të nesërmen nuk do të të pyesë si shkoi, jo sepse nuk i intereson, por sepse ka frikë se e ke gjetur mirë veten me një djalë që nuk ka lidhje me ty.

Riccardo Rossi, aktor italian

 

b

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top