FB

July 18, 2022 | 7:00

THËNIE / Bëj atë që është e drejtë për ty!

Askush nuk është në vendin tënd dhe askush nuk mund të të ndjejë! Zgjidhni saktë dhe me mençuri! Zgjedhjet tona përfundimisht na bëjnë ata që jemi dhe përcaktojnë llojin e jetës që kemi.

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top