FB

January 22, 2022 | 8:00

THËNIE / Beso tek vetja! Le të marrim frenat e jetës sonë në dorë, të mësojmë të themi një “jo” të mirë kur është e nevojshme!

Beso tek vetja: Le të marrim frenat e jetës sonë në dorë, të mësojmë të themi një “jo” të mirë kur është e nevojshme. Nuk është e lehtë, sigurisht, por mund të mësohet.

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top