FB

September 6, 2021 | 8:00

THËNIE / Çdo ditë ju jepen njëzet e katër orë të papërsëritshme, kurrë mos u dorëzoni! Guxoni sepse ka vetëm një jetë!

Guxoni sepse ka vetëm një jetë. Çdo ditë ju jepen njëzet e katër orë të papërsëritshme, kurrë mos u dorëzoni, kurrë mos shikoni prapa, përveç se të shikoni se ku keni arritur.

Valentina Pezzoli

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top