FB

May 4, 2022 | 7:00

THËNIE / “Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbani mend, keni brenda jush forcën, durimin dhe pasionin për të arritur yjet e për të ndryshuar botën. “

“Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbani mend, keni brenda jush forcën, durimin dhe pasionin për të arritur yjet e për të ndryshuar botën. “

Thomas A. Edison

Two girls riding in convertible

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top