FB

January 17, 2022 | 8:00

THËNIE / Dashuria është ajo që nuk shkakton dyshime, nuk kërkon ngurrim, që tregohet në çdo mënyrë dhe në çdo kohë.

Dashuria është ajo që nuk shkakton dyshime, nuk kërkon ngurrim, që tregohet në çdo mënyrë dhe në çdo kohë.

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top