Thënie

November 16, 2020 | 8:00

THËNIE / Dashuria është për të rrallët

Dashuria është për të rrallët. Dhe që të gjithë mund të jemi. 

Por, duhet guxim!

couples-session-__-amanda-cooper

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top