Thënie

October 22, 2020 | 8:00

THËNIE / Dikush tha: “Nuk di se si ia bën ti”? Unë thashë: “Nuk kisha zgjidhje tjetër”!

Dikush tha: “Nuk di se si ia bën ti”?

Unë thashë: “Nuk kisha zgjidhje tjetër”!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top