Thënie

January 14, 2021 | 8:00

THËNIE / Duhet të ndalemi dhe të jemi mirënjohës për fëmijët tanë, dhe fëmijët për prindërit e tyre

“Thonë se gjëja më e vështirë në jetë është të humbasësh prindin. Tani mund të them se nuk është e vërtetë: gjëja më e vështirë është të humbasësh fëmijën.

Djali më dha shumë gëzim. Ka qenë gjithçka e imja. Ato gjashtëmbëdhjetë vite isha babai i tij, më mësuan si të dua pa kushte. Duhet të ndalemi dhe të jemi mirënjohës për fëmijët tanë dhe fëmijët duhet të ndalen dhe të jenë mirënjohës për prindërit e tyre, sepse jeta është shumë e shkurtër”.

John Travolta, aktor

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top