Thënie

October 30, 2020 | 8:00

THËNIE / Durimi është një virtyt, por nëse nuk ka kufijtë e tij bëhet i pakuptimtë

Durimi është një virtyt, por nëse nuk ka kufijtë e tij bëhet i pakuptimtë.

Ypatios Varelas

storm-witch

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top