FB

August 27, 2021 | 8:00

THËNIE / E vërteta do t’ju bëjë të lirë, por së pari do t’ju zemërojë

“E vërteta do t’ju bëjë të lirë, por së pari do t’ju zemërojë.” Joe Klaas

 

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top