Thënie

November 9, 2020 | 8:00

THËNIE / E vërteta është si një grusht në fytyrë…

E vërteta është si një grusht në fytyrë, i cili në atë moment dhemb shumë, por mjafton vetëm një kompresë, një qetësues dhimbjesh dhe gjithçka kthehet në normalitet.

the-sweetest-spanish-wedding-weve-ever-seen

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top