Thënie

December 15, 2020 | 8:00

THËNIE / Është JETA, ajo që të thërret dhe ti duhet të marrësh pjesë!

Eventi më i madh që është realizuar ndonjëherë, ndodh live në çdo moment, është JETA, ajo të thërret dhe ti duhet të marrësh pjesë. Ngjarje të hidhura kanë lënë shenjë në kalendar gjatë këtij rrugëtimi dymbëdhjetë mujor, por zemrën mos e ndal në atë stacion, zbrit vetëm ku ndjehet në ajër lumturi dhe shpresë.

Ambra Hysa, gazetare, shkrimtare

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top