FB

December 29, 2021 | 8:00

THËNIE / Është koha për t’u rishfaqur, për ta dashur njëri-tjetrin!

Dashuria nuk lutet dhe mosinteresimi nuk duhet të jetë shkak vuajtjesh. Është koha për t’u rishfaqur, për ta dashur njëri-tjetrin dhe për të punuar për dinjitetin e tyre.

 

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top