Thënie

October 26, 2020 | 8:00

THËNIE / Falja është e bukur dhe transformuese, por vetëm kur përdoret në mënyrën e duhur

Falja është e bukur dhe transformuese, por vetëm kur përdoret në mënyrën e duhur. Mos lejoni që njerëzit e tjerë të abuzojnë me vullnetin tuaj të mirë, ndjeshmërinë dhe mirësinë tuaj.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top