Thënie

October 24, 2020 | 8:00

THËNIE / Falja është një dhuratë që e ofrojmë mbi të gjitha për veten tonë

Falja lehtëson dhimbjen e shpirtit tonë dhe na lejon të rifillojmë me shumë pozitivitet. Është një dhuratë që e ofrojmë mbi të gjitha për veten tonë.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top