Thënie

August 31, 2020 | 8:00

THËNIE / Falja na lejon të jemi të lumtur!

“Falja na lejon të jemi të lumtur dhe të përfitojmë nga jeta, sepse gabimi është njerëzor”.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top