Thënie

June 19, 2020 | 8:00

THËNIE / Fëmijët…

Për fëmijët tanë, ne bëjmë gjithçka që nevojitet, sepse ato janë burimi më i çmuar që mund të kemi dhe gjithçka që duam është që ata të jenë të lumtur.

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top