Thënie

October 3, 2020 | 8:00

THËNIE / Fëmijët me aftësi të kufizuar nuk janë gjynah

Fëmijët me aftësi të kufizuar nuk janë gjynah. Ata janë njerëz dhe si të tillë duhen trajtuar, me shumë përgjegjësi dhe respekt. Është detyra e të rriturit, prindit, edukatorit dhe kushdo tjetër i rritur, që të gjejë mënyrat më efiçente që fëmija me aftësi të kufizuar, t’ia dalë të bëhet zot i vetes.

Lira Gjika

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top