FB

April 13, 2022 | 7:00

THËNIE / Fëmijët me çrregullim të spektrit autik janë pasqyra për të parë sa të mirë mund të jemi! Deya Velasco

Fëmijët me çrregullim të spektrit autik janë pasqyra për të parë sa të mirë mund të jemi!

Deya Velasco

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top