Thënie

August 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Fjalët…

“Më pëlqejnë ata që zgjedhin me kujdes fjalët që nuk duhen thënë”.

Alda Merini, poete, shkrimtare italiane

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top