Thënie

July 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Gëzimi është dashuri!

“Gëzimi është dashuri, gëzimi është lutje, gëzimi është forcë. Zoti do ata që japin gëzim; nëse ti jep me gëzim, jep gjithnjë e më shumë. Një zemër e gëzuar është rezultat i një zemre të mbushur me dashuri.”

Nënë Tereza

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top