FB

July 8, 2022 | 7:00

THËNIE / “Gjëja më e bukur në botë që mund t’i ndodhë një qenieje njerëzore është të zbulojë zjarrin e shenjtë, zjarrin e shpirtit të tij. Dhe për t’u siguruar që e gjithë jeta është shprehja e këtij shpirti”.

“Gjëja më e bukur në botë që mund t’i ndodhë një qenieje njerëzore është të zbulojë zjarrin e shenjtë, zjarrin e shpirtit të tij. Dhe për t’u siguruar që e gjithë jeta është shprehja e këtij shpirti”.

Annie Marquier

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top