Thënie

December 22, 2020 | 8:00

THËNIE / Gjërat më të mira në botë ndjehen me zemër

Gjërat më të mira dhe më të bukura në botë as nuk mund të shihen, dhe as nuk mund të preken, por vetëm të ndjehen me zemër.

Helen Keller

magdalina-dianova-something-small-i-drew-for-my-boyfriend-last___

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top