Thënie

March 31, 2021 | 8:00

THËNIE / Gjithçka që na irriton për të tjerët mund të na çojë në një kuptim të vetvetes

“Gjithçka që na irriton për të tjerët mund të na çojë në një kuptim të vetvetes” – Carl Jung

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top