Thënie

May 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Gruaja…

Një grua u jep lamtumirën njerëzve pa zemërim ose trishtim, duke kuptuar se çdo njohje e mësoi që ajo të lidhet në mënyrë më efektive me veten dhe të tjerët.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top