Thënie

December 19, 2020 | 8:00

THËNIE / Guxim dhe forcë të mirë për të gjitha ato gra që ndryshojnë për mirë në një botë që të frikëson

Vlera reale e njeriut është ajo që ai bën dhe ajo çfarë ai është. Dhe kur ajo që bën një grua është joshëse, sytë e saj shkëlqejnë. Por fatkeqësisht, tashmë shumë pak njerëz i shikojnë gratë në sy.

Apo jo shoqet e mia?

Guxim dhe forcë të mirë për të gjitha ato gra që ndryshojnë për mirë në një botë që të frikëson, por që ato duken të patrembura…!

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top