Thënie

September 19, 2020 | 8:00

THËNIE / Jemi në pragun e Vjeshtës!

Mundohuni të harroni problemet, hidhni poshtë mendimet e zeza dhe thjeshtë shijoni verën që është akoma me ne. Jini të paparashikueshëm, plot dashuri dhe shijoni çdo moment.

Le të heqim qafe gjithçka të vjetër që nuk është as e dobishme, as e bukur dhe as e këndshme për të hapur rrugë për ngjarje dhe përvoja të reja në jetën tonë…

Jini të shëndetshëm dhe të lumtur!

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top