Thënie

December 14, 2020 | 8:00

THËNIE / Jeta është lëvizje, një vend për të ëndërruar dhe zbuluar gjërat e brendshme

Jeta është lëvizje, një vend për të ëndërruar dhe zbuluar gjërat e brendshme. Çdo kënaqje, çdo distancë, çdo prekje e besimit, në kanavacën e jetës, është thelbësore që vështrimi të ecë përpara.

imagenes-para-tus-novelas-chicas-sintiendo-la-brisa

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top