FB

April 20, 2022 | 7:00

THËNIE / “Jeta nuk matet nga numri i frymëmarrjeve që marrim, por nga momentet që na lënë pa frymë”

“Jeta nuk matet nga numri i frymëmarrjeve që marrim, por nga momentet që na lënë pa frymë.” 

Maya Angelou

 

1174816_full-i-wish-i-had-the-courage-to-tell-you-quotes-courage-a-matter-of-the-heart

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top