Thënie

December 18, 2020 | 8:00

THËNIE / ‘Ju lutem’, ‘faleminderit’, ‘ndjesë’: tri fjalët për të jetuar mirë!

‘Ju lutem’, ‘faleminderit’, ‘ndjesë’: tri fjalët për të jetuar mirë! Papa Françeskut

five-things-you-need-to-do-to-manage-your-career-before-going-on-maternity-leave-shauna-cole

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top