FB

July 26, 2022 | 7:00

THËNIE / Koha jote është e kufizuar, prandaj mos e humb duke jetuar jetën e dikujt tjetër. Mos u blloko nga dogma: “ Jeto me rezultatet e mendimeve të njerëzve të tjerë”.

Koha jote është e kufizuar, prandaj mos e humb duke jetuar jetën e dikujt tjetër. Mos u blloko nga dogma: “ Jeto me rezultatet e mendimeve të njerëzve të tjerë”.

Steve Jobs

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top