FB

December 22, 2021 | 8:00

THËNIE / Krishtlindja është me të vërtetë Krishtlindje kur ne e festojmë duke u dhënë dritën e dashurisë atyre që u duhet më shumë

“Krishtlindja është me të vërtetë Krishtlindje kur ne e festojmë duke u dhënë dritën e dashurisë atyre që u duhet më shumë”.

 

Ruth Carter Stapleton, ungjilltare baptiste

 

k

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top