FB

May 21, 2022 | 7:00

THËNIE / Kur fillojmë ndryshimin dhe evolucionin tonë personal, ne i japim kuptim jetës sonë!

 

Ndonjëherë, pavarësisht nga përpjekjet tona më të mira, ne zbulojmë se nuk mund ta ndryshojmë një situatë të keqe. Atëherë gjithçka që duhet të bëjmë është të ndryshojmë veten.

Në këtë rast ne fillojmë ndryshimin dhe evolucionin tonë personal, duke u mbështetur në pikat tona të forta dhe të dobëta. Në të njëjtën kohë, ne i japim kuptim jetës sonë, kërkojmë një qëllim dhe vendosim qëllime të reja. Ky është fillimi i evolucionit tonë personal.

 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top