FB

August 24, 2021 | 8:00

THËNIE / Kur flisni, po përsëritni atë që dini, por kur dëgjoni, mësoni diçka të re

“Kur flisni, po përsëritni atë që dini, por kur dëgjoni, mësoni diçka të re.” Dalai Lama.

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top