FB

August 31, 2021 | 8:00

THËNIE / Kush është mizor ndaj kafshëve është po aq i pandjeshëm edhe ndaj njerëzve

“Kush është mizor ndaj kafshëve është po aq i pandjeshëm edhe ndaj njerëzve”. Immanuel Kant

 

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top