Thënie

December 10, 2020 | 8:00

THËNIE /  Largohuni nga matrapazë manipulatorë që shesin dije-shkumë

Kujdes, truri ynë posedon aftësi të mëdha për t’u manipuluar. Shumë njerëz që shtiren si të ditur, të cilët nuk kanë fare vepra dhe nuk e kuptojnë as atë çka flasin, mundohen të shesin Dije-Shkumë. Largohuni nga matrapazë e manipulatorë të tillë. Kërkoni dhe merrni vetëm DIJE të besueshme, të bazuar 100% në shkencë. Fenomenet që nuk i vërteton shkenca e brishtë, janë thjesht gjepura për t’u manipuluar truri. Ndaj, mos lejoni të manipuloheni!

fadiliProf. Dr. Fadil Çitaku, PhD, MME (Uni Bern)

Themelues i Akademisë së Shkencave të Lidershipit në Zvicër, Cyrih (www.alssedu.ch);

Shkencëtar i Lidershipit dhe Inteligjencës Emocionale;

Profesor për PhD, Msc. dhe MAS

Zbulues i Modelit të Lidershipit sipas Çitakut në shtetet: Zvicër, Gjermani, Austri, SHBA, Kanada dhe Britani të Madhe.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top