FB

January 21, 2022 | 8:00

THËNIE / Lëreni veten të lirë: Siguria e vërtetë na jepet nga forca që kemi brenda nesh!

Lëreni veten të lirë: Siguria e vërtetë na jepet nga forca që kemi brenda nesh, dhe nëse do të jemi në gjendje ta shijojmë, jeta mund të na ofrojë një dimension të ri.

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top