Thënie

February 27, 2020 | 8:00

THËNIE / Liria…

Liria ekziston vetëm kur inteligjenca dhe guximi bëhen bashkë kundër fatalitetit.

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top