Thënie

October 21, 2020 | 8:00

THËNIE / Lufto vendosmërinë, forco këmbënguljen, luftëtarët nuk dorëzohen kurrë!

Lufto vendosmërinë, forco këmbënguljen, luftëtarët nuk dorëzohen kurrë!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top