Thënie

December 4, 2020 | 8:00

THËNIE / Lumturia jonë në këtë botë është ajo dritë…

Lumturia jonë në këtë botë është ajo dritë që askush nuk do të ketë kurrë të drejtë ta shuajë!

Charles Bukowski, shkrimtar

download

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top