FB

January 18, 2022 | 8:00

THËNIE / Lumturia juaj nuk mund të varet vetëm nga një njeri, duhet të kuptoni dëshirat tuaja, ëndrrat dhe respektin për veten tuaj

Lumturia juaj nuk mund të varet vetëm nga një njeri, duhet të kuptoni dëshirat tuaja, ëndrrat dhe respektin për veten tuaj.

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top