FB

February 22, 2021 | 8:00

THËNIE / Mbijetoni nga ajo që merrni, por jetoni me atë që jepni

Mbijetoni nga ajo që merrni, por jetoni me atë që jepni.

Carl Gustav Jung

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top