FB

July 29, 2022 | 7:00

THËNIE / “Më kujtohet kur nëna ime lutej për mua gjithmonë. Janë pikërisht ato lutje që më ndjekin kudo sot, në çdo arritje timen. Kjo është dashuria e nënës!”

“Më kujtohet se si nëna ime lutej për mua gjithmonë. Janë pikërisht ato lutje që më ndjekin kudo sot, në çdo arritje timen. Kjo është dashuria e nënës!”

Abraham Lincoln

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top