FB

April 28, 2022 | 7:00

THËNIE / Mënyra më e mirë për të filluar është duke lënë fjalët dhe duke nisur nga puna!

Mënyra më e mirë për të filluar është duke lënë fjalët dhe duke nisur nga puna!

 

Walt Disney

 

0

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top